Vi samarbejder med Danmars ledende M2M-leverandør.

M2M (også kendt som maskine til maskine) er en sikker løsning til at tilslutte digitale enheder til Internettet. M2M bruges meget ofte til virksomheder, og forbinder alt fra robotstøvsugere, adgangskameraer, sodadispensere og store infrastruktursystemer op mod det store kommunikationssystemet. Vi arbejder med en meget dygtig partner indenfor M2M simkort løsninger, der dækker både enkle og avancerede behov, samt behov for kun lidt eller svært meget data. Data i udlandet? Heller intet problem.

nemSIM blev etableret i 2018 med det klare formål at tilbyde de billigste M2M (Machine-2-Machine) datakort til IoT/udstyr. Vi har gennemskuelige priser uden oprettelse eller andre gebyrer, og benytter TDC's netværk som giver dig den bedste dækning nogensinde. Vi er et 100 % danskejet selskab hjemmehørende i København.

Hos nemSIM kan du få en utrolig billig datapakke der passer til præcis dit behov. Hvad enten du skal bruge ekstra data, EU-roaming eller ekstra SMS/MMS – så har vi en løsning til dig!


Klik her for mere information

Mobilaftale.dk tilbyder en sammenligningstjeneste for mobilabonnement og driver tjenesten ​​kommercielt. Visse virksomheder kan udelukkes fra dette websted på baggrund af vores kompensation.
Dine indsendte oplysninger vil kun blive brugt til at sende dig relevante tilbud og til at kontakte dig for opfølgning og vil blive slettet, hvis tilbudene ikke er af interesse.
De respektive samarbejdende virksomheder kan have deres egne vilkår for datalagring. Ingen ordrer foretaget via Mobilaftale.dk håndteres direkte
af os eller er gyldige, før de er blevet bekræftet skriftligt af den respektive leverandør. Les vores betingelser her »